Woman & Goddess

Askepot

Da jeg var barn, var min ynglings film Disneys Askepot. Jeg så op til hende og ønskede at være som Askepot. Hun var altid sød og tog sig af mennesker. Og selvfølgelig da jeg også var romantisk som barn, ønskede jeg også at møde min drømmeprins og blive en prinsesse:)

Som voksen tror jeg stadig at man skal behandle mennesker på den samme måde som man selv ønsker at blive behandlet. Og at man skal være venlig/sød overfor andre. Men endnu mere vigtigt har jeg indset at man også skal være venlig/søde mod sig selv. Tage sig af sig selv. Noget jeg stadig arbejder på.

I dag så jeg for første gang i mange år Askepot igen. Og jeg huskede, at jeg læste en analyse af Askepot for mange år siden. Forfatteren kom med den konklusion, at Askepot er den gode side af en person, og at Stedmoren og stedsøstrene var den/de dårlige sider af en person. Og at historien fortæller, at man altid skal være venlig overfor andre. Men også acceptere ens dårlige/mørke sider.

Kærlig hilsen den blonde gudinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish