The Kitchen Goddess

Passion for viden (Mad)

Det er sjovt, når noget fanger min interesse. Så kan jeg bruge timer på at læse, undersøge og se videoer på YouTube om emnet.

I starten af dette år, var det emne japansk mad. Jeg har læst at japanere er de sundeste mennesker i verden på grund af deres mad. Så selvfølgelig skulle jeg prøve traditionelt japansk mad.

Men ikke ved at gå ud og spise på en japansk restaurant. Jeg ville lære at lave det selv. Så jeg bestilte en kogebog om japansk mad. Så YouTube videoer og lavede en lang indkøbsliste. Jeg takker Gud for muligheden for at handle ind på internettet😊 og i små special butikker. Selvfølgelig skulle jeg også lære den Rigtige made at bruge spisepinde på. For åbenbart var den måde jeg brugte før forkert.

Så da vi alle gik i karantæne i marts, begyndte jeg at prøve at lave japansk mad. En hjemmeside jeg virkelig har brugt meget er www.justonecookbook.com

Den første ret jeg lavede var traditionelt japansk morgenmad som består af Tamagoyaki (æggepandekage), ris med nori tang og Misu suppe med tofu og forårsløg. Jeg elskede det! Så dette spiste jeg meget til morgenmad i en periode.

Nogle andre opskrifter jeg har prøvet er Gomayee (spinat med sesam) og frituresteg kylling med panko rasp.

Jeg købte endda en bento madkasse, og havde sjovt med at dekorere riskugler som katte.

Kærlig hilsen fra den blonde gudinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish