Woman & Goddess

Hvilket skørt år...

men jeg har prøvet, at bruge denne tid i karantæne til at arbejde på mig selv. Både indeni og udenpå.

Dette år startede så vidunderligt med en rejse til Mexico, hvor jeg besøgte en gammel veninde. Jeg var dårligt nok kommet hjem og havde haft et par travle uger før Covid 19 ramte Danmark i marts. Først var jeg bange. Verden ændrede sig pludselig, eller det føltes det som om den gjorde. Jeg var bange for at blive syg. Bange for at miste min mor og andre mennesker jeg holder af til denne sygdom. Det tog et par uger, før jeg vænnede mig til denne nye verden. Det nye normale.

Jeg er virkelig velsignet, at jeg kan arbejde hjemmefra. Og siden jeg er så meget hjemme, så har jeg brug for noget andet at lave end at se nyhederne. For ellers bliver jeg sindssyg:). Så jeg har gang i en masse små og store projekter. Hvilket jeg snart vil fortælle mere om. Og selvfølgelig om min tur til Mexico.

Kærlig hilsen den blonde gudinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish