Woman & Goddess

Min krop

Jeg har en typisk pæreformet krop. Pæne medium størrelse bryster, en talje med en lidt rund mave og en pæn stor bagdel. Du kan læse meget om hvilket slags tøj der passer til din krop. Og jeg synes, at det er en god idé at lære om det. Og prøve nogle ting. Men først og fremmest skal du gå i det tøj, som du føler dig godt i. Helst hvor du føler at du ser fantastisk godt ud😊 Det prøver jeg altid at gøre.

Jeg prøver stadig at få lidt motion flere gange om ugen. Men jeg hader det. Jeg prøver at lade vær, fordi jeg har indset at jo ældre du er, jo mere har din krop brug for regelmæssigt motion. Derfor prøver jeg at se det som noget jeg har brug for. For mit helbred og mit velbefindende. Og jeg må indrømme, at jeg følger mig rigtig godt efter noget motion. Jeg har overvejet at prøve nogle sjove motionsformer som Burlesque dans, eller pole dancing. Du ved aldrig hvad der er derude, før du prøver det.

Jeg prøver stadig nye ting. Nogle gange bliver du nød til at komme lidt ud af din comfortzone. Måske lærer du noget nyt. Først og fremmest har jeg lært at elske min krop som den er. Den vil aldrig være perfekt. Og jeg elsker den ikke altid, men jeg prøver. Det er ikke nemt, hvis man har 10-15 kg for meget. Men vil jeg seriøs spilde mit liv med at hade min krop? NEJ! Så jeg gør mit bedste for at elske den hver eneste dag. Selv når det er hårdt. Nyd og omfavn din krop. Du er unik, som du er. Du er smuk, som du er. Du er en gudinde.

Kærlig hilsen den blonde gudinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish